63 80 28 01 grim@grimmaskin.no

Se alle våre snøfresere her

Grim Maskin Service AS tilbyr et stort utvalg av Honda snøfresere. Kom innom våre butikker på Lillestrøm og Jessheim og snakk med en av våre ansatte.
JN0-343

Ingen konkurrent kan vise til samme effektivitet som Honda snøfresere i de forskjellige klassene. Ingen kaster snøen høyere eller lenger, enten den er tørr og lett, våt eller tung. Hardpakkede brøytekanter byr heller aldri på noe problem. Honda snøfresere er markedets ledende merke på kvalitet, driftssikkerhet og funksjonelle egenskaper. Ikke minst ser vi dette under harde snøvintre med store snømengder. Honda snøfresere med toppventilert, miljøvennlig 4-taktsmotor løser oppgavene på en suveren måte.

I tillegg er Honda snøfresere ledende på markedet med hydrostatdrift. Denne trinnløse hastighetsreguleringen gir snøfreserene overlegne bruksegenskaper. Dette og mange andre kvaliteter skal du se etter når du velger snøfreser. Honda har hele 16 forskjellige modeller å velge blant, så her finnes en snøfreser som passer ditt behov.

Honda har stått som garanti for trygghet og kvalitet i mer enn 50 år. Vi har våre kunders tillit, vi har våre konkurrenters respekt – og vi produserer flere motorer enn noen andre i verden.MB6-871